Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Ajda Pekkan, Bodrum’daki villasındaki uzun süren tadilat nedeniyle site yönetimi ve komşularıyla mahkemelik oldu.

Temmuz 2024’te başlatılan tadilatın hala tamamlanmaması ve sürekli devam eden inşaat gürültüsü, çevrede yaşayanları rahatsız etti.

Komşular inşaat gürültüsünden şikayetçi

Site yönetimi ve komşular, tadilatın yedi aydır sürmesi, sürekli gelip giden kamyonların yarattığı gürültü ve rahatsızlıktan dolayı ünlü sanatçıya dava açtı. Özellikle tadilat süresinin uzaması ve çevreye verdiği rahatsızlık, mahkemeye taşınan başlıca şikayetler arasında yer alıyor.

Pekkan davadan rahatsız oldu

79 yaşındaki sanatçının 1.300 metrekare büyüklüğündeki, 6 odalı, 2 salonlu, havuz ve spa bulunan lüks villasında yapılan yenileme çalışmaları nedeniyle bu süreçten rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Ünlü sanatçının, mahkemeye taşınan süreçle ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu’nun çatısında yangın çıktı! Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu’nun çatısında yangın çıktı!

Kaynak: Haber Merkezi