Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 13.30’da DEM Parti İmralı Heyeti ile Beştepe’de kritik bir görüşme gerçekleştirecek. Yeni çözüm süreci iddiaları ve İmralı gündemi, Ankara kulislerinde yoğun tartışmalara neden oldu.

Beştepe’de dikkat çeken randevu: Erdoğan ile DEM heyeti bir araya geliyor

Edinilen bilgilere göre, görüşmeye DEM Parti heyeti adına Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan katılacak. Bu görüşme, uzun süredir kamuoyunda tartışılan “yeni açılım süreci” söylemlerini yeniden gündeme taşıdı.

Son anket açıklandı: Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'a yüzde 15 fark attı Son anket açıklandı: Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'a yüzde 15 fark attı

Bahçeli’nin çıkışı sonrası yeni çözüm süreci mi?

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin "terörsüz Türkiye" vurgulu açıklamaları sonrası hareketlenen kulislerde, bu temasın yeni bir çözüm sürecinin başlangıcı olabileceği yorumları yapılıyor. AKP ile DEM Parti arasında yürütülecek olası müzakereler, İmralı, Kürt sorunu ve çözüm süreci başlıklarını yeniden alevlendirdi.

Kaynak: Yenidevir.com.tr