Ankara Milletvekili Adnan Beker, İYİ Parti'den istifasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in rozet takmasıyla resmen partiye dahil olan Beker, “İnşallah partimizi hep birlikte iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.
Adnan Beker CHP'ye katıldı
İYİ Parti’den ayrıldıktan sonra yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme gelen Ankara Milletvekili Adnan Beker, CHP saflarına katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından rozet takılan Beker’in, daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini açıklaması, siyaset kulislerinde dikkat çekmişti.
Özgür Özel'den rozet takma töreni
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adnan Beker’in CHP’ye katılımını parti grup toplantısında duyurdu. Özel, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Beker’in CHP’ye önemli katkılar sunacağını belirtti.
Beker ise kürsüde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Beni onurlandıran, bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada, tecrübelerimle ve kurduğum hayallerimle bulunuyorum. Bir şeyleri değiştirebileceğime inanıyorum. İnşallah partimizi hep birlikte iktidara taşıyacağız.”