Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın babası Hasan Kurdaş Hakk'a yürüdü. 91 yaşına hayatını kaybeden Hasan Kurdaş'ın cenaze namazı bugün ikindi namazına mütakiben Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde Yavuz Selim Camii'inde kılınacaktır.
Kurdaş babasının vefat haberini sosyal medya hesabından yayınladığı "Can emaneti"ni 91 sene güzel bir kulluk ile taşıdığına şahid olduğumuz muhterem babamız Hasan Kurdaş beyefendi bu sabah emanetini Rabbimize teslim etti.
İyi bir insan, iyi bir baba, iyi bir kul ve iyi bir mümin oldu..
Mekanı cennet, makamı a'li olsun.. Bizler milyonlarca kez razıyız Allah cc da ondan razı olsun..." mesajı ile duyurdu.
Yenidevir.com.tr ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet Kurdaş ailesine sabrlar niyaz ederiz.
"Can emaneti"ni 91 sene güzel bir kulluk ile taşıdığına şahid olduğumuz muhterem babamız Hasan Kurdaş beyefendi bu sabah emanetini Rabbimize teslim etti.
— Mustafa Kurdaş (@MustafaKurdas) March 18, 2025
İyi bir insan, iyi bir baba, iyi bir kul ve iyi bir mümin oldu..
Mekanı cennet, makamı a'li olsun.. Bizler milyonlarca kez…