Eski SHP Genel Başkanı Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu. CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Sevinç İnönü’nün partiye katılımının demokrasi mücadelesi açısından büyük bir anlam taşıdığı vurgulandı.

Sevinç İnönü, CHP ailesine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), tarihi bir güne tanıklık etti. Eski SHP Genel Başkanı ve sosyal demokrasinin önemli isimlerinden Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü, CHP’ye üye oldu. CHP Üsküdar İlçe Başkanı İbrahim Çağlar Atalar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda Sevinç İnönü’nün partiye katılımını resmen açıkladı.

Atalar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Köklerden geleceğe biz büyük bir aileyiz! Nezaketi ve bilgeliğiyle siyasi hayatımıza büyük değer katan, aslan sosyal demokrat ve saygıdeğer bilim insanı, önceki Genel Başkanlarımızdan Prof. Erdal İnönü’nün kıymetli eşi Sevinç İnönü, bugün partimize üye oldu.”

Ekrem İmamoğlu’nun seçim sloganı belli oldu! İşte detaylar Ekrem İmamoğlu’nun seçim sloganı belli oldu! İşte detaylar

Kaynak: Yenidevir.com.tr